Nonix Webdesign,
Harpelerweg 53,
9541 TR Vlagtwedde
KvK : 02069425

Tel.: 06 24 43 60 6206 24 43 60 62


Pagina foto

Bezoekers.

De bezoekers van uw website bekijken deze meestal bewust, ze zijn op zoek naar uw produkten of diensten. Uw informatie komt dus terecht bij een gericht publiek.

Komen de bezoekers vanzelf?

Soms wel, maar dan is het meestal toeval. Het is van belang dat de site bekend is bij de zoekmachines, Google en Bing bv. om er slechts twee te noemen van de honderden. Daarvandaan komen de meeste bezoekers, die uw site gevonden hebben op bepaalde trefwoorden.

Ongeduldig

Internet-gebruikers zijn verwend en ongeduldig. Ze willen meteen weten of u hun 'probleem' kunt oplossen, dat 'probleem' is een dienst of product dat ze zoeken. U heeft eigenlijk maar enkele seconden om de bezoeker te overtuigen.

Telefoon en Tablet

Wij maken standaard uw website geschikt voor zowel telefoons als tablets, mobiel internet wordt steeds belangrijker, steeds meer mensen gebruiken mobiele apparaten om websites te bezoeken.

Zoekmachine-vriendelijk

Door zoekmachine-vriendelijk te ontwerpen zorgt Nonix Webdesign ervoor dat alle pagina's van uw site door de meest gebruikte zoekmachines worden gevonden.

Autoreclame
Wat u zelf doet.

Aan uw klanten en/of leveranciers kunt u vragen op hun site een verwijzing (link) naar uw site op te nemen.
U gaat op uw vervoermiddelen, visitekaartjes, briefpapier, in uw folders, advertenties, radiospotjes, etc. natuurlijk vermelden waar u te vinden bent op het internet.

Contact opnemen kan via onderstaand formulier, maar bellen mag ook, of Appen...

NAW gegevens:

Nonix Webdesign
Harpelerweg 53
9541 TR Vlagtwedde
KvK: 02069425
Tel.: 06 24 43 60 6206 24 43 60 62

 

Disclaimer Algemene Voorwaarden Privacy Facebook Twitter Sitemap