Nonix Webdesign,
Harpelerweg 53,
9541 TR Vlagtwedde
KvK : 02069425

Tel.: 06 24 43 60 6206 24 43 60 62


Pagina foto
[an error occurred while processing this directive]

Website-optimalisatie

De term website-optimalisatie is van toepassing als men denkt aan het verbeteren van een site met het doel een hogere positie te behalen in de verschillende zoekmachines.

Optimalisatie.

Het optimaliseren van uw website voor uw doelgroep(en). De site moet gevonden worden op de trefwoorden die uw doelgroep gebruikt.

Vindbaarheid.

De vindbaarheid van alle relevante pagina's op uw website is van groot belang, een bezoeker wil meteen informatie waarnaar hij/zij op zoek is.

Misvatting.

Het is een misvatting te denken dat de bezoeker altijd op de 'homepage' binnen moet komen. Via de zoekmachines moet de bezoeker op iedere willekeurige pagina binnen kunnen komen en vanaf die pagina verder navigeren.

Meer bezoekers.

Door het optimaliseren van uw website voor zowel zoekmachines als 'normale' bezoekers zult u meer bezoekers uit uw doelgroep(en) krijgen. Dat zijn tenslotte de bezoekers die u graag op uw website wilt.

Onze werkwijze bij websiteoptimalisatie:

De effecten van bovenstaande:

De website optimalisatie hoeft geen effect te hebben op het uiterlijk van uw site, voor bezoekers blijft het dezelfde site. De website wordt veel beter toegankelijk voor zoekmachines, zodat alle pagina's beter worden geïndexeerd.

Contact opnemen kan via onderstaand formulier, maar bellen mag ook, of Appen...

NAW gegevens:

Nonix Webdesign
Harpelerweg 53
9541 TR Vlagtwedde
KvK: 02069425
Tel.: 06 24 43 60 6206 24 43 60 62

 

Disclaimer Algemene Voorwaarden Privacy Facebook Twitter Sitemap
[an error occurred while processing this directive]